Zamieszczone przez x_cite
usterka light assistant w 3 miesięcznej skodzie
Zwiń
X
-
usterka light assistant w 3 miesięcznej skodzie
Witam serdecznie mamy trzy miesięczną Octavie kombi w wersji elegance w piątek podczas włączenia automatycznego włączania i wyłączania długi świateł pojawił się komunikat USTERKA LIGHT ASSISTANT. Czy ktoś miała podobny problem co może być przyczyną. Normalnie kolana miekkie autko marzenie trzy miesiące i taka usterkaKarola
-
-
Na razie jeszcze nie masz się czym martwić, ewentualny powód do zmartwienia będzie dopiero, jeśli aso sobie z tym nie poradzi od razu. Póki co wbijaj do serwisu i popatrz na to tak: gdyby auta były bezawaryjne, gwarancja nie byłaby potrzebna, a kupowanie nowych straciłoby część sensu
A tak na marginesie to Twój silnik to raczej 1.4 TSI CHPA, a usterka to problem raczej elektroniczny, niż mechaniczny"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Ja czegoś takiego nie miałem, za to miałem inne przygody z ksenonami. Przy lekko ujemnych temperaturach, kiedy automat dołączał do dziennych ledów światła mijania (ksenony), wielokrotnie wywalało mi błąd "Sprawdź prawe światło mijania". Za każdym razem okazywało się, że to światło świeciło normalnie. W ASO, jak zwykle zresztą, początkowo mnie zbyto. Ich komputer nie pokazywał ponoć żadnego błędu, więc dla nich nie było tematu. A mój komputer pokładowy jak na złość ciągle się upierał przy tym błędzie. Sprawę, jak to zwykle ja, w końcu załatwiłem, ale potrzebna była spora wojna :evil:
Komentarz
-
-
@Karola79 - a jak jest dzisiaj?
po nocnej przerwie? bez zmian czy zniknęło?O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Re: usterka light assistant w 3 miesięcznej skodzie
Zamieszczone przez Karola79Witam serdecznie mamy trzy miesięczną Octavie kombi w wersji elegance w piątek podczas włączenia automatycznego włączania i wyłączania długi świateł pojawił się komunikat USTERKA LIGHT ASSISTANT. Czy ktoś miała podobny problem co może być przyczyną. Normalnie kolana miekkie autko marzenie trzy miesiące i taka usterkaJest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ManiekWWAMiałem to samo..., wymienili mi lusterko wsteczne z tą śmieszną kamerą na nowe..., przejechałem 4 tyś. kilometrów i teraz mam kolejną awarię, tym razem hamulców!!! IDZIE SIĘ ZAJE....AĆ PRZEZ TE SKODY !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsZamieszczone przez ManiekWWAMiałem to samo..., wymienili mi lusterko wsteczne z tą śmieszną kamerą na nowe..., przejechałem 4 tyś. kilometrów i teraz mam kolejną awarię, tym razem hamulców!!! IDZIE SIĘ ZAJE....AĆ PRZEZ TE SKODY !!!
Znalazłem wyciek płynu hamulcowego pod skrzynią biegów w zbiorniczku strasznie sucho...
Teraz się zastanawiam, czy to jest związane ze sprzęgłem, bo ostatnio strasznie mi się chyba ślizgało, rwało i miałem dziwne wibracje na pedałach, głownie sprzęgła.
Wczoraj auto zostało odholowane do serwisu...Jest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPrzewod do wysprzeglika polegl, albo sam wysprzeglik - pytanie czy ten jest na skrzyni czy w skrzyni.
W sumie dobrze, że stało mi się to pod domem, bo właśnie wróciłem z Chorwacji..., samo oczekiwanie na połączenie ze Skoda Assistance trwało około 30 minut, a pan "Konsultant" też chyba za karę tam pracuje, bo cholernie nie miły...Jest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Komentarz
-
Komentarz